تحویل اکسپرس

تحویل فوری و سالم محصول

پرداخت مطمئن

پرداخت از طریق درگاه معتبر

ضمانت کیفیت

تضمین بالاترین کیفیت محصولات

پشتیبانی

پشتیبانی تلفنی
دانلود گزارش کار آفريني تاسيس کارخانه سوسيس و کالباس


دانلود گزارش کار آفريني تاسيس کارخانه سوسيس و کالباسدانلود گزارش کار آفريني تاسيس کارخانه سوسيس و کالباس                                                                                                                                          جدول نتایج چکیده طرح                              &nbs

ادامه مطلب  
دانلود آموزش و دستورالعمل راهنمای تاسيس و نگهداری مرغ گوشتی


دانلود آموزش و دستورالعمل راهنمای تاسيس و نگهداری مرغ گوشتی19 و 21 ،18 ،16 ،15 ،11 ،9 ،7 ،6 ،4 ، در راستای اجرایی شدن بند ب ماده 2و همچنین مواد 1 قانون مدیریت پسماندها و به استناد ماده 688 قانون مجازات اسلامی، با توجه به اینكه برای كاهش پسماندها نحوه تاسيس و نگهداری مرغ گوشتی ضروری است، لذا اجرای دستورالعمل ذیل برای این امر پیشنهاد می گردد. برای خرید و دانلود این محصول لطفا به انتهای همین صفحه مراجعه بفرماییدنحوه صدور پروانه مزرعه مرغ وخروس - پرورش مرغ | گوشتی ، تخم ...poultryy.persianblog.ir/post/24/۱۰ بهمن ۱۳۹۲ ه‍.ش. - کلیه ضوابط تاسيس واحدهای پرورش مرغ وخروس اعم ازظرفیت،زمین ونقشه وجایگاه جهت انواع روشهای بهره برداری فوق الذکربه صورت پرورش درسالنهای ...تجهیزات مورد نیاز مرغداری(۸) - پرورش مرغ | گوش

ادامه مطلب  
دانلود پروژه کارآفريني کارخانه تولید انواع سوسيس و کالباس


تاریخچه :    سوسيس و کالباس فرآورده هایی غیر بومی و غیر سنتی هستند . تکنولوژی این فرآورده در سال 1928 میلادی توسط یک روسی به نام افوناسیو به ایران وارد گردید . در سال 1310 تولید این فرآورده به صورت خانگی شروع و در سال 1317 اولین واحد صنعتی توسط آرزومانیان تاسيس و در سال 1338 واحدی توسط میکائیلیان شروع به کار نمود .      امروزه انواع مختلفی فرآورده مانند کالباس تازه دودی خشک و نیمه خشک مارتادلا لیونر، سوسيس آلمانی و بلغاری در واحدهای فرآورده های گوشتی ایران که تعدادشان در حدود 160 واحد تولیدی می باشد تهیه می شود .  فرآورده های گوشتی و نقش آنها در تغذیه و اقتصاد ملی     محصولات گوشتی که دارای انواع بسیار متنوعی می باشند ، نقش عمده ای در تغذیه و تنوع غذایی مردم

ادامه مطلب  
دانلود پروژه کارآفريني احداث کارخانه سوسيس و کالباس (فرمت فایل word ورد )تعداد صفحات 142


عنوان پروژه : احداث کارخانه سوسيس و کالباسقالب بندی : Wordتعداد صفحات 142شرح مختصر : پروژه ای که مشاهده می کنید در رابطه با طرح توجیهی احداث کارخانه تولید محصولات سوسيس و کالباس می باشد که این پروژه بسیار کامل و جامع بوده و شامل قسمت های سرفصل و عناوین قسمت ها و دارای نقشه کامل از طرح اماکن موجود در کارخانه می باشد و چیزی بالغ بر 140 صفحه نیز متن این پروژه می باشدفهرست :بخش اول : کلیات و شناخت طرحتاریخچهارزش غذایی محصولاتتعاریف و مشخصات فنی سوسيس و کالباسطبقه بندی انواع مختلف سوسيس و کالباسفرمولاسیون سوسيس و کالباساستانداردهای میکروبیولوژیکی کالباس و سوسيسبخش دوم : مطالعه بازار و بازاریابیمطالعه بازارمیزان مصرف گذشته کالا و همچنین صادرات و وارداتمقادیر صادرات طی چند

ادامه مطلب  
دانلود پروژه کارآفريني احداث کارخانه سوسيس و کالباس(word) 130 صفحه


شرح مختصر :  پروژه ای که مشاهده می کنید در رابطه با طرح توجیهی احداث کارخانه تولید محصولات سوسيس و کالباس می باشد که این پروژه بسیار کامل و جامع بوده و شامل قسمت های سرفصل و عناوین قسمت ها و دارای نقشه کامل از طرح اماکن موجود در کارخانه می باشد و چیزی بالغ بر 140 صفحه نیز متن این پروژه می باشدفهرست :بخش اول : کلیات و شناخت طرحتاریخچهارزش غذایی محصولاتتعاریف و مشخصات فنی سوسيس و کالباسطبقه بندی انواع مختلف سوسيس و کالباسفرمولاسیون سوسيس و کالباساستانداردهای میکروبیولوژیکی کالباس و سوسيسبخش دوم : مطالعه بازار و بازاریابیمطالعه بازارمیزان مصرف گذشته کالا و همچنین صادرات و وارداتمقادیر صادرات طی چند سال اخیر به کشورهای صادر شدهتحلیل مصرف گذشته و پیش بینی تقاضابازاریابیتحلیل مصرف کنندگان و سیاست های ح

ادامه مطلب  
پروژه کارآفريني آماده احداث کارخانه سوسيس و کالباس با فرمت ورد(word)


پروژه ای که مشاهده می کنید در رابطه با طرح توجیهی احداث کارخانه تولید محصولات سوسيس و کالباس می باشد که این پروژه بسیار کامل و جامع بوده و شامل قسمت های سرفصل و عناوین قسمت ها و دارای نقشه کامل از طرح اماکن موجود در کارخانه می باشد و چیزی بالغ بر 140 صفحه نیز متن این پروژه می باشدفهرست :بخش اول : کلیات و شناخت طرحتاریخچهارزش غذایی محصولاتتعاریف و مشخصات فنی سوسيس و کالباسطبقه بندی انواع مختلف سوسيس و کالباسفرمولاسیون سوسيس و کالباساستانداردهای میکروبیولوژیکی کالباس و سوسيسبخش دوم : مطالعه بازار و بازاریابیمطالعه بازارمیزان مصرف گذشته کالا و همچنین صادرات و وارداتمقادیر صادرات طی چند سال اخیر به کشورهای صادر شدهتحلیل مصرف گذشته و پیش بینی تقاضابازاریابیتحلیل مصرف کنندگان و سیاست های حاکم بر بازارفروشند

ادامه مطلب  
پروژه کار آفريني تاسيس کارخانه سوسيس و کالباس


50 صفحه word | قابل اجرا در آفیس 2010 و نسخه های جدیدتر|قابل ویرایش و آماده چاپبخشی از تحقیقكلیات در راستای شناسائی محصول و ارتباط منطقی آن با زنجیره تولیدمقدمه  مقوله غذا و تغذیه فرآیند ضروری برای حفظ و ادامه حیات می باشد و تنها تعداد معدودی از مواد غذائی از جمله گوشت خاصیت رفع گرسنگی را دارد وفرآورده های گوشتی از جمله سوسيس ها و كالباسهایی نیز كه از انواع گوشت هستند منابع غذائی لذیذی بشمار می آیند كه ضمن اینكه هر انسانی را از گرسنگی نجات میدهد باعث رشد جسمی و مغزی نیز میگردد چرا كه مقدار پروتئین های حیوانی اسیدهای آمینه ضروری ومناسب درآنها به اندازه كافی بالا میباشد و میتواند منبع غذائی خوبی در رژیم غذائی یك فرد باشد از طرفی با توجه به روند صنعتی شدن جامعه و افزایش تمایل افراد به استفاده از غذاهای نیمه آماده یا به اص

ادامه مطلب  
تحقیق در مورد سوسيس و كالباس


 فرمت فایل : ورد Word (  قابلیت ویرایش )   قسمتی از متن ورد ..... تعداد صفحات : 9 صفحهسوسيس و كالباس سوسيس ها(sausages): سوسيس توسط سومریان در 3000 سال قـبل از مـیـلاد ابـداع گـردیــد. سوسيس از واژه فرانسـوی كهن(saussich) كه خود از واژه لاتـیـن (salsus) به مـعـنی "نمك زده"گـرفته شده، پـدیـد آمـده اسـت. كــالباس(kielbasa) در واقــــع یـك نـوع سـوسیـس لهستانی می باشد، كه در ایران به تمام سـوسیس های حجیـمـی كـــه مــعــمولا بطور سرد مصرف میگردند، اطلاق میگردد. مواد تشكیل دهنده سوسيس و كالباس: 1)گوشت چرخ كرده كه 40 تا 90 درصد سوسيس و كالباس را به خود اختصاص میدهد. گوشت خوك، گاو، گوساله، بره، گوسفند، مرغ و بوقلمون و درموارد نادر ماهی در تهیه سوسيس ها استفاده میشود .(2نمك: نمك به عنوان طعم دهنده، نگهدارنده (به خ

ادامه مطلب  
طرح کارآفريني درباره تولید سوسيس و كالباس


این محصول در قالب ورد (WORD) و قابل ویرایش در 31 صفحه تهیه شده است. در بخش زیر برای اطلاع بیشتر از محتویات این فایل و اطمینان از خرید، مطالب چند صفحه آورده شده است. با مطالعه این بخش با اطمینان بیشتر خرید کنید.لینک دانلود پایین صفحه  فهرست مطالب     شرح                                                                            &n

ادامه مطلب  
پاورپوینت فرایند تولید سوسيس و کالباس


        نوع فایل: power pointقابل ویرایش 33 اسلاید قسمتی از اسلایدها:تولید سوسيس از 40 درصد گوشت و بسته به نوع سوسيس به 70درصد نیز می رسد. منظور از گوشت، گوشت قرمز (گاو و گوسنفد و گوساله) می باشند. اما متأسفانه مجوز گوشت سفید (مرغ و بوقلمون) نیز به تولید کنندگان داده شد البته کیفیت گوشت مرغ کمتر از گوشت قرمز نیست بعلاوه از نظر رژیمی بسیار مفیدتر است در صورتیکه تقلب در تولید این فرآورده وجود نداشته باشد.در سوسيس معمولی و آلمانی از نظر درصد گوشت (40%) و از لحاظ فرمولاسیون یکسان می باشند ولی از نظر اندازه با هم اختلاف دارند طول سوسيس آلمانی (16-18)cm و طول سوسيس معمولی (12-10) cm می باشد.برای ساخت سوسيس ها ابتدا مقدار گوشت توسط ؟؟؟ داخل کاسه کوته که در حال چرخش است ریخته می شود و همراه با آ

ادامه مطلب  
صفحات ادامه نتايج:  1 
logo-samandehi